Mooie donatie van Thésor

Home / Mooie donatie van Thésor

Op 9 december werd er ineens ruim 1000 euro bijgeboekt op de rekening van onze stichting. Het bleek te gaan om een spontane donatie van Thésor. Een aantal dagen later kregen we een verklarende email dat wij waren geselecteerd als één van de goede doelen waar een bedrag aan gedoneerd wordt.

 

We hebben contactpersoon Sebastiaan Smit gevraagd naar zijn motivatie om voor Samen voor Duchenne te kiezen:

 

“De stichting Samen voor Duchenne zet zich op allerlei fronten in om haar ambitieuze, maar reële, doelen te behalen. Door zich dicht bij huis in te spannen krijgt de stichting het voor elkaar om resultaten te behalen en meer bekendheid te genereren voor deze verschrikkelijke aandoening.

 

Begin dit jaar ben ik de trotse vader van een zoon geworden. Gelukkig is hij kerngezond, maar de levensverrijking en –vreugde die hij mij op zijn jonge leeftijd schenkt heeft mij ook bewust gemaakt van de gevolgen van ernstige (kinder)aandoeningen, zoals de ziekte van Duchenne.

 

Door deze (relatief) kleine stichting te steunen weet ik zeker dat een bijdrage aan de stichting een bijdrage is aan het verhelpen van Duchenne, waardoor we hopelijk een stap dichterbij komen om iedere vader dezelfde levensverrijking en –vreugde te doen laten ervaren.”

 

Over Thésor 

Tlogo_thesorhésor is al bijna 20 jaar specialist in treasury. Onze klanten zijn met name kapitaalintensieve maatschappelijke organisaties als woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, nutsbedrijven en decentrale overheden. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een professionele treasury. We verbinden doelen en ambities met een gezonde financiële structuur.

www.thesor.nl