Duchenne Charity Evening

Home / Duchenne Charity Evening

Op donderdag 26 november 2015 organiseren we een groots liefdadigheids evenement. Vanaf 18:00 zal er in Hotel de Wageningsche Berg een avondvullend programma plaats vinden met een fantastisch diner incl. uitstekende wijnen. Aan het begin van de avond gaat dit onder genot van swingende latin jazz van trio “De Mannetjes“. De avond wordt gepresenteerd door presentatrice, schrijfster en zangeres Mylene de la Haye.

 

Als hoogtepunt van de avond zal Alexander Pechtold zijn oude professie nog eens uitvoeren en de veilinghamer weer ter hand nemen! De veiling bestaat uit een reeks van unieke, ludieke en exclusieve kavels. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar onderzoek voor Duchenne. De veiling wordt voorafgegaan door een presentatie van vooraanstaand neuroloog op het gebied van onderzoek naar Duchenne: Dr. Erik Niksveilinghamer

 

Om de avond vervolgens met een klapper te eindigen wordt er een fantastisch optreden verzorgd door Hans Dulfer en Bas van Lier. We gaan er een feestelijke avond van maken!

 

U kunt dit unieke evenement meemaken voor slechts 150 euro per couvert (incl eten, drinken en optredens)

 

U wordt geplaatst aan een tafel van tien personen. Uiteraard is het mogelijk om een tafel in zijn geheel te reserveren.

 

Het volledige resultaat van deze Charity Evening (veiling en kaartverkoop)  gaat naar Samen voor Duchenne.

 

Wilt u reserveren of meer informatie ontvangen mail dan naar:
info@samenvoorduchenne.nl

 

Gaat u deze avond met ons beleven? Schrijf u in via dit formulier.